Projektingeniør
HR navigator
Projektingeniør
HR navigator

Har du en passion for at arbejde med fremtidens klimavenlige elektriske varmeløsninger? Er du stærk indenfor termodynamisk design og beregninger? Kan du manøvrere i spændingsfeltet mellem salg, udvikling og produktion? Er du klar til direkte kundekontakt, og er du en ”hands-on” ingeniør? Så er chancen for at blive en del af et dynamisk team, som projektingeniør hos SAN Electro Heat A/S.

SAN Electro Heat er en førende virksomhed inden for udvikling og produktion af elektriske varmeløsninger til procesindustrien. Vi er dedikerede til at levere klimavenlige og innovative løsninger, der opfylder vores kunders specifikke behov. Vores produkter er designet med fokus på kundens behov og produceres i materialer af høj kvalitet. 

Om jobbet

Som Projektingeniør vil du spille en afgørende rolle i konstruktionen og udviklingen af vores fremtidige elektriske varmeløsninger. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Projektering og design af skræddersyede elektriske varmeløsninger til procesindustrien.
 • Anvendelse af dine kompetencer inden for termodynamisk design og beregninger til at udvikle og forbedre vores beregningsprogrammer.
 • Samarbejde med salg, udvikling og produktion for at sikre optimal produktudvikling og kundetilfredshed.
 • Direkte kundekontakt, hvor du agerer som teknisk rådgiver og sikrer, at kundens behov imødekommes.
 • Bidrage til valg af materialer og komponenter, især inden for rustfrit stål og højtemperaturkeramik.

Du vil referere til Technology & Quality Manager og i høj grad fungere som dennes højre hånd, med afgørende indflydelse på vores fremtidige arbejdsmetoder og processer.

Stillingen vil være placeret på fabrikken i Græsted.

Om dig

Du har en viden om termodynamik og varmeoverførselsteori til flydende, faste og gasformige medier, og er med til at vedligeholde og videreudvikle vores beregningsprogrammer. Vores varmeløsninger er primært konstrueret i rustfrit stål og/eller keramiske komponenter, så viden indenfor materialevalg ved høje temperaturer (i nogle tilfælde >1.000 °C) vil være en fordel. 

Videre kommer du med følgende kvalifikationer:

 • Uddannet maskiningeniør eller tilsvarende.
 • Stærke færdigheder inden for termodynamisk design og beregninger.
 • Erfaring med termodynamiske løsninger i procesindustrien.
 • Evnen til at arbejde struktureret og bevare overblikket, selv i pressede situationer.
 • Dygtighed i brugen af softwareløsninger som EES, CoolProp eller lignende.
 • Beherskelse af Microsoft Office-pakken, især Excel.
 • Udadvendt med gode kommunikationsevner og evne til at samarbejde med kolleger og kunder.
 • En proaktiv indstilling til at søge ny viden og udvikle dine kompetencer.
 • Team-orienteret med en positiv "hands-on" indstilling.

SAN Electro Heat tilbyder

Du får en spændende stilling i en innovativ virksomhed i vækst, der er dedikeret til bæredygtige teknologiske løsninger. Du vil have mulighed for at arbejde med danske og internationale anerkendte kunder og projekter. Du får mulighed for at arbejde med erfarne kollegaer og bidrage til udviklingen af cutting-edge elektriske varmeløsninger.

Der er gode arbejdsforhold og en konkurrencedygtig lønpakke i forhold til stillingens krav.

Lyder det som noget for dig? 

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulenter hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

SAN Electro Heat A/S er en dansk international virksomhed, med mere end 60 års erfaring indenfor tekniske elvarmeløsninger. Virksomhedens produkter udvikles konstant i nøje overensstemmelse med markedets krav. 

SAN Electro Heat A/S er en del af svenske NIBE-koncernen, med en global omsætning på >40 mia. Skr. og med >21.000 medarbejdere. Det giver SAN Electro Heat A/S en verdensomspændende repræsentation og dermed den førende producent af komplette højtydende tekniske elvarmesystemer og komponenter til ethvert industrielt formål. Herunder inden for udvikling og produktion af standard- og kundetilpassede tekniske produkter og styringer til jernbaner over hele verden.

SAN Electro Heat A/S udvikler og producere udstyr, der er designet til at opfylde internationale standarder. Koncernen leverer et stort standardsortiment samt udvikler kundespecifikke løsninger, designet efter kundens behov.

SAN Electro Heat A/S beskæftiger i dag 65 ansatte i hhv. Græsted og Tåstrup.

 

Om HR navigator

HR navigator arbejder målrettet med ansættelse af specialister på forskellige niveauer samt mellem- og topledere til erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores arbejde består i at være kritiske og samtidig være imødekommende overfor kandidaten. Vi sikrer en veldokumenteret vurdering og en klar anbefaling af kandidatens styrker og begrænsninger, udfordringer og muligheder i forhold til virksomhedens situation.

Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Internationalt miljø
Frokostordning