Controller til ISIC A/S - Aarhus
HR navigator
Controller til ISIC A/S - Aarhus
HR navigator

Er du ISICs nye Controller?

Vil du være med på holdet og blive en del af en international produktionsvirksomhed i vækst?

ISIC A/S er i en meget positiv udvikling, og vi søger en dygtig Controller, som har lyst til at indgå i vores team af engagerede medarbejdere.

Vi søger en alsidig Controller, der med engagement og stort drive kan varetage en række regnskabs- og controlleropgaver. 

Du vil blive ansat i en nyoprettet stilling i ISIC med en bred kontaktflade i hele organisationen.  

 

Arbejds- og ansvarsområder

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og med stort overblik. Opgaverne spænder bredt fra mere hands-on opgaver til ledelsesrapportering.

Dine primære ansvarsområder inkluderer:

 • Driftsøkonomisk opfølgning af forskellige områder af virksomheden.
 • Udarbejdelse af månedsregnskaber for selskaberne i koncernen.
 • Løbende rapportering til vores moderselskab / datterselskaber.
 • Højne BI-genererede rapporteringsværktøjer.
 • Automatisering og digitalisering af processer i økonomi
 • Forberedelse af materiale til årsregnskab og revision mm.
 • Ad hoc-opgaver

 

Kvalifikationer:

Du har en uddannelsesmæssige baggrund indenfor økonomi eller revision og har praktisk erfaring med økonomirapportering og økonomiopfølgning.

Derudover forventer vi, at det rette kandidat:

 • har flair for tal og digitale værktøjer, og hvordan data og processer kan systematiseres og effektiviseres. 
 • har erfaring med anvendelse af økonomisystemer og BI er en styrke i denne funktion.
 • arbejder engageret og struktureret med fokus på resultater og deadlines
 • er udadvendt, positiv og fungerer godt i teamarbejde
 • er analytisk stærk og har erfaring med rapporteringsopgaver
 • kan bevare et overblik og har forståelse for forskellige økonomiske processer
 • er en erfaren IT bruger i MS Office – især Excel. Gerne kendskab til AX/NAV ERP system
 • behersker dansk og engelsk på højt niveau i tale og skrift.

 

ISIC TILBYDER 

Høj faglighed på en rigtig god arbejdsplads, hvor innovation og engagement er drivende kræfter. Du kommer til at arbejde i et til tider hektisk miljø, hvor der arbejdes med store internationale kunder. Det faglige miljø er åbent og inspirerende. Vores mål er at være den førende udbyder af hardware løsninger til markeder, der stiller krav om robuste produkter, som kan modstå store miljømæssige udfordringer f.eks. store vibrationer, temperaturudsving, fugt og støv. 

Vi har et godt socialt miljø, en god kantine og sociale arrangementer i løbet af året, hvor du kan mødes med dine dygtige kolleger.  

 

HVEM ER ISIC?

ISIC Group består af ISIC A/S og datterselskabet AC Antennas A/S med domicil i Glostrup. ISIC A/S med ca. 70 ansatte har hovedkvarter i Brabrand ved Århus og blev grundlagt i 1997. Virksomheden er i dag en førende leverandør inden for design, udvikling og fremstilling af robuste computere og monitorer. ISIC Group er en del af den svenske koncern Lagercrantz Group AB www.lagercrantz.com med ca.2.800 ansatte og en omsætning på over 8,1 mia. svenske kroner. Lagercrantz har været børsnoteret på NASDAQ OMX Stockholm siden 2001.

Læs mere om ISIC HER

 

Sådan søger du jobbet:

HR navigator varetager rekrutteringen af denne stilling for ISIC A/S. Hvis du er interesseret i at blive en del af ISIC og mener, at du opfylder ovenstående krav, så klik på >ANSØG NU <. 

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Vi indkalder derfor løbende til samtaler, og ser hellere din ansøgning i dag fremfor i morgen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pia Foged, HR Navigator på 5140 9226 eller send en e-mail på pf@hrnavigator.dk.

Om HR navigator

HR navigator arbejder målrettet med ansættelse af specialister på forskellige niveauer samt mellem- og topledere til erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores arbejde består i at være kritiske og samtidig være imødekommende overfor kandidaten. Vi sikrer en veldokumenteret vurdering og en klar anbefaling af kandidatens styrker og begrænsninger, udfordringer og muligheder i forhold til virksomhedens situation.

Karriere muligheder
Frokostordning
Work-life balance
Tæt på offentlig transport
Mulighed for hjemmearbejde