Bygningsingeniør til projektledelse. Gerne nyuddannet.
HR navigator

Til afdelingen for specialkonstruktioner søges projektleder.

For en kandidat med ambitioner og lyst til udvikling og ansvar, er der masser af muligheder her. Finder du arbejdsglæde ved at få indflydelse, interessante og afvekslende arbejdsopgaver i en virksomhed med styr på tingene og hjælpsomme kollegaer, bør du læse videre...

Med reference til afdelingschefen for specialkonstruktioner bliver du en vigtig brik i firmaets afdeling, hvor de større og mere komplekse sager gennemføres. I afdelingen er der en aldersmæssig bred spredning og et meget højt fagligt niveau. Sammen med dine andre ingeniørkollegaer, bliver du en del af nogle af Nordens mest spændende byggeprojekter.

Jobbet er meget varieret og kan tilpasses til både den meget ambitiøse og erfarne civil- eller diplomingeniør, eller den nyuddannede som kan forvente en omfattende onboarding og oplæring.

Arbejdspladsen bliver på DS stålkonstruktion A/S med hovedsæde i Hobro. I jobbet vil du skulle håndtere en bred vifte af discipliner og du vil som regel følge projekterne helt fra tilbud til aflevering. Projekterne kan være placeret i hele Norden og du må påregne ca. én rejsedag om ugen.

Jobbet er meget varieret og projekterne i entrepriseafdelingen indeholder typisk følgende discipliner:

 • Projektgranskning, opmåling og prisfastsættelse af projekter
 • Styring af detailprojektering, herunder statik og udarbejdelse af arbejdstegninger samt kvalitetssikring heraf. (Du supporteres af statisk afdelingen og tegnestuen)
 • Udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale i samarbejde med kvalitetsafdelingen
 • Kontakt til bl.a. kunder, underleverandører, rådgivende ingeniører og arkitekter
 • Udarbejdelse af planer for montage
 • Løbende tilsyn på byggepladser samt bygge- og montagemøder
 • Økonomistyring
 • Afleverings-, 1-års- og 5-årsgennemgang

Du er bygningsingeniør med fokus på bærende konstruktioner eller byggeledelse, og har flair for godt købmandsskab. Vi forventer, at du:

 • er engageret, innovativ, tør bidrage med input og ikke er konfliktsky
 • arbejder grundigt og struktureret med en løsningsorienteret tilgang
 • har evner inden for statik og dimensionering af stålkonstruktioner
 • er formodentlig i gang med en kandidat i byggeledelse
 • har kendskab til Tekla, Revit eller andet 3D-tegneprogram (er en fordel)
 • taler og skriver dansk, engelsk og kan begå dig på skandinavisk

Personlige egenskaber:

Du er positiv, udadvendt, løsningsorienteret, beslutningsdygtig, robust, struktureret og en god forhandler med gode kommunikationsevner.

Du tilbydes:

En udfordrende, fast stilling med variation og ansvar. Spændende projekter med muligheder for faglig udvikling – både hos dig og i teamet.

DS Stålkonstruktion har en flad organisation, hvor der er fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Virksomheden har et meget højt fagligt niveau hvor man arbejder effektivt, skaber resultater og har fælles målsætninger.

Gagepakken er på et attraktivt niveau og vil afspejle dine kompetencer samt stillingens krav.

Din ansøgning:

Vi modtager ikke ansøgning på e-mail. Tryk på knappen ”Ansøg nu” på jobannoncen og du er i kontakt med os. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål eller andet, som du ønsker afklaret, er du meget velkommen til at kontakte Partner Poul Lauridsen, HR Navigator på telefon +45 28412345. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

DS Stålkonstruktion A/S med hovedsæde i Hobro er Nordens største stålproducent. Firmaet er markedsledende inden for bærende stålkonstruktioner til moderne byggeri til industri, landbrug, indkøbscentre m.v. Dygtige medarbejdere og branchens bedste projektorganisation har sikret virksomheden sin stærke markedsposition i Danmark, det øvrige Skandinavien og Tyskland. Henover de senere år har DS Stålkonstruktion opkøbt flere konkurrenter og har nu en årlig produktion på mere end 35.000 tons stål, et produktionsareal på mere end 35.000 m2 og et topmoderne produktionsapparat. Med sine datterselskaber i Tyskland og Norge er firmaet en del af DS Gruppen – en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri. Se mere på www.ds-staal.dk

Om HR navigator

HR navigator arbejder målrettet med ansættelse af specialister på forskellige niveauer samt mellem- og topledere til erhvervslivet og den offentlige sektor. Vores arbejde består i at være kritiske og samtidig være imødekommende overfor kandidaten. Vi sikrer en veldokumenteret vurdering og en klar anbefaling af kandidatens styrker og begrænsninger, udfordringer og muligheder i forhold til virksomhedens situation.

Karriere muligheder
Godt socialt miljø
Internationalt miljø
Frokostordning
Støtter diversitet