Velkommen til HR navigators kandidatbank

Tak for din interesse for HR navigator.

For at gøre processen så ​nem​ som mulig, mens vi samtidig overholder persondataforordningen, beder vi dig om at acceptere, at vi opbevarer dine data, inden du upload​e​r di​n​ LinkedIn ​profil​ og/eller ​dit CV.

Med venlig hilsen

HR navigator

Accepter vores håndtering af personlige oplysninger

Formål og retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger

Når du sender dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, angivelse af by og land, din ansøgning, dit CV, portrætfoto, eksamensbeviser og eventuelle testresultater, behandler vi dine personoplysninger for at evaluere dit kandidatur og din egnethed til stillingen, herunder om vi vil tilbyde dig en samtale og i givet fald jobbet.

Hvis du ikke bliver ansat til den position, du har ansøgt om, gemmer vi dine data til potentiel brug for senere ledige stillinger, medmindre du sletter dine oplysninger fra databasen eller specifikt beder os om at fjerne dem.

Hvis du angiver referencer i din ansøgning, kan vi indsamle oplysninger om dig fra disse referencer, herunder blandt andre oplysninger om din arbejdserfaring og kompetencer.

Retsgrundlaget for behandlingen er samtykke i medfør af Databeskyttelsesforordningens art. art. 6, stk. 1, litra a.
Vi vil i de fleste tilfælde indsamle oplysningerne direkte fra dig. Vi vil dog også i visse tilfælde indsamle oplysninger om dig fra andre dine referencer som oplistet i dit ansøgningsmateriale og/eller andre offentligt tilgængelige kilder såsom LinkedIn.

Læs mere om hvordan vi håndterer dine data her


Alle felter markeret med en rød stjerne skal udfyldes. ( * )